Ruta europea

AUTORA: Júlia Morlans Carrasco

CENTRE: escoles Freta

TUTOR: Jordi Oliva

TIPOLOGIA: descriptiu

memòria-1memòria-2memòria-3memòria-4memòria-5memòria-6memòria-7memòria-8

PUNT DE PARTIDA: La idea per aquest projecte va sorgir del meu desig de viatjar per Europa, així, descobrir les ciutats més famoses dels països. Vaig decidir fer la meva pròpia ruta turística amb activitats i visites per les capitals. Tracta sobre com una persona jove pot viatjar durant 24 dies per Europa sense gastar-se gaire diners. Visitant Dublín, Londres, París, Brussel·les, Amsterdam, Berlín, Praga, Viena, Budapest, Florència i Roma. El principal objectiu és demostrar que pots gaudir d’unes vacances turístiques per Europa, sent jove i amb pocs recursos monetaris.

PROCÉS: Durant tot aquest projecte he estat utilitzant les TIC perquè crec que avui en dia es pot organitzar tota una ruta turística a través d’Internet, tant per la part dels vols, és a dir, transport, com l’allotjament, les activitats i els menjars, en aquest cas els restaurants o llocs per anar a menjar. He hagut de comparar preus i informació entre pàgines webs ja que pot haver-hi diversos preus per la mateixa habitació d’hotel o visites guiades, i no tota la informació que hi ha a internet pot ser realment fiables.

RESULTATS: La conclusió del treball és que ha sigut enriquidor poder conèixer i aprendre les diferents formes de vida, costums, hàbits i societats que hi ha en els diversos països en un mateix continent. L’objectiu principal era utilitzar un màxim de 2.500 euros, però m’ha sigut impossible i he hagut d’ampliar-ho a 4.000 euros per poder arribar a fer tota la visita a les ciutats previstes en la ruta. També he pogut prendre consciència del que realment t’aporta un viatge d’aquesta magnitud, la planificació del temps i estada a la ciutat, i sobretot el seu cost.

This entry was posted in 2018, Freta Mataró and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.