Qui som?

Aquest Grup de Treball, que forma part del Pla de Formació de Zona des dels inicis del curs 2009-2010, està integrat per professorat de les àrees d’Humanitats i de Ciències Socials de diversos centres de secundària de Mataró i, amb el suport de la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament i del Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu de la Generalitat, organitza la Mostra Eureka! de Treballs de Recerca d’Humanitats i de Ciències Socials.

Els objectius del grup són estimular l’elaboració de treballs de recerca de caràcter humanístic i social, i fer-ne difusió pública dels més reeixits, tot apropant a l’alumnat de batxillerat pràctiques i experiències del món acadèmic, entre les quals el desenvolupament d’exposicions orals davant d’un auditori i la possibilitat de tenir una primera publicació.

Qualsevol persona que vulgui col·laborar i/o formar part del grup només ha de posar-se en contacte a través del correu eurekamataro@gmail.com o amb qualsevol dels membres actuals del grup de treball, que són els següents:

– Daniel Camps Anglada, Fundació privada GEM (DEP)
– Susanna Carmona Gargallo, Escoles Freta Mataró
– Laura Chacón Plaza, INS Miquel Biada
– Albert Cocera Vera, Maristes Valldemia
– Mercè Espiell, INS Alexandre Satorras
– Joan Pedrola i Santamarta (coordinació), Col·legi salesià Sant Antoni de Pàdua
– Golly Rectoret i Sardà, Escoles Freta Mataró
– Carlos Sicilia Espín

Paraules de benvinguda de la III mostra Eureka! on es presenten els objectius del grup de treball.

Paraules de benvinguda 2012

Comments are closed.