La narrativa de Carlos Ruiz Zafón

AUTORA Minerva Hidalgo Colomer
CENTRE INS Pla d’en Boet
TUTOR Eduardo Ruiz Tosaus
TIPOLOGIA Analític-comparatiu

PUNT DE PARTIDA (hipòtesis, interrogants inicials, objectius):

Després de llegir les novel·les La sombra del viento i Marina de Carlos Ruiz Zafón vaig interessar-me molt per l’autor i vaig decidir llegir tota la seva obra. Tenia clar que el meu treball de recerca el volia fer d’alguna cosa que m’agrades i vaig pensar fer-ho sobre la seva narrativa amb l’objectiu d’aprendre més sobre ell com a escriptor.

PROCÈS (recollida i tractament de les dades):

Per començar el meu treball vaig tornar-me a llegir tots els llibres i vaig cercar informació sobre l’autor, sobre les noveles, vaig mirar moltes entrevistes. Vaig continuar analitzant les característiques comunes a les nove·les i em vaig centrar després als conceptes del Bé i del Mal a les seves obres. En quant a la part pràctica vaig marcar en un mapa de Barcelona tots els carrers per on passen els seus personatges.

RESULTATS/CONCLUSIONS:Un cop finalitzat el treball vaig aprendre que tota la seva obra comparteix aspectes molt similars, molt propis de Carlos Ruiz Zafón. Aspectes com el passat, personatges protagonistes similars, l’aparició d’una figura malvada i una altra de bona…

This entry was posted in 2013, INS Laia L'arquera and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.