Tot ésser humà és teatre

AUTOR: Roger Prat Pijuan CENTRE: Maristes Valldemia TUTOR: Albert Cocera TIPOLOGIA: Creatiu

TREBALL-Tot ésser humà és teatre

PUNT DE PARTIDA: El treball partia de que el teatre de l’oprimit es realitza a partir de la pròpia experiència. Què era i per què es podia afirmar que és diferent eren dues preguntes que des de l’ignorància volia treballar i respondre.

I per aquest motiu volia investigar els valors que transmet, averiguar-ne el seu coneixement i la seva metodologia, situar-lo en un marc històric aclarint el seu paper en la societat moderna i òbviament, crear una obra.

PROCÉS: En primer lloc, vaig reunir tota la informació per dur a terme la part teòrica. A partir d’aquí vaig reunir a un grup de gent per tal que m’ajudés a realitzar la part pràctica, consistent en la direcció d’una obra de teatre d’aquest gènere. Amb això, i després d’haver entrevistat a experts en el tema, vaig ser capaç de concloure el treball i reafirmar la meva hipòtesi.

RESULTATS/CONCLUSIONS: Amb el treball afirmava la meva hipòtesi i observava que va sorgir per motius clarament socials en països pobres però que actualment s’ha desenvolupat arreu del món, que els temes que s’hi tracten són purament humanistes i iguals per tothom i que és important que sigui de petit format per poder donar peu a la participació del públic, a entendre el rerefons d’un espectacle i buscar la solució més adient.

This entry was posted in 2014, Maristes Valldemia and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.