TDAH

AUTORA: Ana Muñoz Sancho CENTRE: INS Pla d’en Boet TUTORA: Esperança Benaiges TIPOLOGIA: Explicatiu

Treball_TDAH

PUNT DE PARTIDA:  Realment jo no sabia res del TDAH, i vaig pensar que amb la informació que vaig rebre dels meus pares quan em van dir que el meu germà patia TDAH no era suficient. Com no sabia de que tractava i em toca tant d’aprop vaig decidir que el meu treball de recerca aniria sobre aquest trastorn. Els meus objectius eren molts, ja que respecte al tema no sabia res i d’altre banda volia aprendre a saber repartir-me el temps i saber dividir-me la feina.

PROCÉS: Primer volia fer unes enquestes a l’escola del meu germà (Camí del Mig), sols si els pares estaven d’acord ja que es un tema personal i no a tothom li agrada parlar sobre el tema. Però em van dir que era informació confidencial per tant vaig haver de canviar la meva part pràctica i vaig fer-li enquestes als professors del meu centre (anònimes) i als alumnes de 1r i 2n de l’ESO i 1r i 2n de batxillerat. Amb aquestes dades vaig fer uns gràfics amb les preguntes que m’interessaven. I la meva mare em va guardar un envàs de la medicació que pren el meu germà amb el prospecte.

RESULTATS/CONCLUSIONS: Les enquestes dels alumnes la dels grans em van decebre i la dels petits sorprendre. I les enquestes dels pares amb fills afectats em van aportar un punt de vista diferent, ja que em donaven molta més informació. Tot i això va ser un treball fàcil i interessant. Va ser molt agradable treballar amb la professora que em va ajudar.

This entry was posted in 2014, INS Laia L'arquera and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.