El treball “Personalitats de risc” de Clara Garcia Grané ha estat guardonat amb el premi de Recerca Jove

Clara Garcia Grané, antiga alumna del col·legi salesià Sant Antoni de Pàdua, ha estat premiada per la Generalitat de Catalunya pel seu treball de recerca “Personalitats de risc”, que observa les diferències i les semblances entre el perfil de personalitat dels esportistes de risc i els professionals del risc.

Aquest treball de recerca va participar en la 4a edició de la mostra Eureka! Malgrat que l’objectiu fonamental del grup Eureka! és la difusió, en format no competitiu, de la feina feta a les aules de la modalitat humanisticosocial dels centres mataronins que imparteixen el batxillerat, valorem molt positivament notícies com aquesta, que destaquen l’excel·lència de treballs presentats en la mostra. Podeu llegir més a:

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=34832

També podeu veure un curt enregistrament, on l’autora fa un breu comentari sobre la seva recerca:

http://mataro.salesians.cat/index.php/batxillerat/treballs-de-recerca-bat

This entry was posted in 2013, Col·legi salesià, GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.