Punt de llibre guanyador de la II Mostra Eureka!, Chelsea van den Berg, Escola Pia Santa Anna

En la mostra d’enguany, el centre d’estudis que ha rebut l’encàrrec d’elaborar el punt de llibre amb què s’obsequia l’alumnat participant ha estat l’Escola Pia Santa Anna. L’obra seleccionada correspon a l’alumna Chelsea van den Berg. El seu professor, Josep Maria Codina, ens ha fet arribar uns mots explicatius.

El disseny d’aquest punt de llibre es basa en la bombeta com a símbol de font d’idees. La imatge de la bombeta enlluernada es relaciona amb l’activitat mental de l’ésser humà, que du cap al progrés per tal de millorar el futur. L’ús d’una gradació de colors càlids realça aquest enlluernament i reforça aquest concepte de positivisme envers el futur.

This entry was posted in 2011, CERTAMEN ARTÍSTIC, Escola Pia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.