3, 2, 1 llums fora

AUTORA: Anna Palomeque Perea

CENTRE: INS Miquel Biada

TUTORA: Meritxell Roig

TIPOLOGIA: Explicatiu

ABSTRACT:

Partint de l’interès sobre la por i la percepció que tenim d’ella, s’ha plantejat conèixer les condicions que influencien la por de les persones. Es duu a terme una recerca detallada sobre les pors i les fòbies amb l’objectiu d’aprofundir la funció de la por i els seus diferents tipus, el gust que senten les persones cap a la por i quan la por es transforma en una fòbia i les seves diferències amb una por racional. Després d’haver buscat informació, fer una enquesta i una entrevista a una psiquiatra, he pogut demostrar la meva hipòtesis. Les persones patim més per temes irracionals, encara que només estiguin al nostre cap, abans que per temes racionals, per aquelles coses que si són reals i sí que ens poden posar en perill. Sovint patim pors com a resultat d’inseguretats, experiències traumàtiques o sense cap raó, limitant-nos així la vida i robant-nos llibertat.

Treball en pdf

This entry was posted in 2023, INS Miquel Biada and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.