Litografia “Eureka 2011”, Núria Lleonart i Roca

La litografia d’enguany, intitulada “Eureka 2011”, és de l’artista mataronina Núria Lleonart i Roca. Lleonart, llicenciada en Belles Arts, combina la faceta artística amb la vessant pedagògica com a docent d’art i plàstica de secundària i batxillerat a Maristes Valldemia.

Des de finals de 1998 fins a l’any 2004 va presentar diferents exposicions individuals de les seves obres, entre les quals cal destacar les següents: Aixernador d’Argentona, Sala d’exposicions de la Caixa Laietana a Mataró, Fontana d’Or a Girona, Galeria Tertre de Mataró i Espai Capgrós a Mataró.

La litografia que tenim al davant juga de forma original amb les lletres del grup de treball Eureka i amb el motiu que ens porta a aquesta Mostra, la recerca en l’àmbit de les humanitats i de les ciències socials.

This entry was posted in 2011, CERTAMEN ARTÍSTIC. Bookmark the permalink.

Comments are closed.