Ja tenim cartell 2014


Buit 3

Ja tenim el cartell de la Va Mostra Eureka! És obra de les alumnes Núria Cintero i Maria Capdevila, de l’Escola Pia Santa Anna. Una de les constants presents des de la primera mostra ha estat la participació d’alumnat i professorat del batxillerat artístic en diverses accions relacionades amb el disseny de la jornada (cartells -concurs i exposició-, disseny del diploma, ambientació de la sala d’exposicions, photocall, etc.).
Fins ara havíem establert un cicle rotatori, de manera que cadascun dels tres centres de la ciutat que imparteixen aquesta modalitat del batxillerat tenia cura d’un d’aquests àmbits. Enguany, però encetem un nou model que vol potenciar el tema de la unitat de disseny entorn de la mostra. Aquest any, el centre que va acceptar l’encàrrec d’unificar totes les actuacions del certamen artístic fou l’Escola Pia Santa Anna. I ja tenim el cartell de la Va edició, obra de Núria Cintero i Maria Capdevila.

This entry was posted in 2014, CERTAMEN ARTÍSTIC, Escola Pia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.