Ambientació de la sala de la IV Mostra Eureka!, alumnat de l’INS Alexandre Satorras

Enguany, la decoració de la sala d’actes de la Biblioteca Pompeu Fabra ha estat confiada a un grup d’alumnes del batxillerat artístic de l’INS Alexandre Satorras, sota el guiatge del professor Esteve Moret.

El motiu conductor de l’escenografia ha estat la síntesi additiva: blanc! A continuació, el text de referència aportat i l’enllaç al seu espai web:

http://www.asatorras.cat/index.php/galeria/80-curs-2012-2013/321-mostra-eureka-de-treballs-de-recerca

Els colors llum creen el blanc. Els diferents colors de l’espectre, cada un d’ells tan bonic i tan ric com cada un dels altres. Així es comporta també el conjunt de les matèries del batxillerat. Juntes formen una llum blanca i, per separat, cadascuna ens ofereix la seva especial, particular i única meravella.

En un bon treball de recerca, conflueixen tots els coneixements d’un estudiant de batxillerat. Si el Sol és la llum màxima que il·lumina la Terra, el Treball de Recerca corona dos anys d’estudi dens i aplicat. Els Treballs de Recerca presents en aquest acte esdevenen la llum blanca de la tasca dels estudiants que els han realitzat i, per això, mereixen el nostre reconeixement.

This entry was posted in 2013, CERTAMEN ARTÍSTIC, INS Alex. Satorras. Bookmark the permalink.

Comments are closed.