El treball “La polèmica sobre el rebuig a la transfusió de sang” de Yousra El Kasmi és guardonat amb un premi de la Fundació Grífols

Yousra El Kasmi, ex-estudiant de l’Institut Thos i Codina, ha estat la guanyadora del primer premi de treballs de recerca de batxillerat de bioètica de la Fundació Grífols per estudiar “La polèmica sobre el rebuig a la transfusió de sang”. El premi serà la matrícula gratuïta durant dos anys en una carrera universitària.

Aquest treball de recerca va participar en la IV edició de la mostra Eureka!. Tot i que l’objectiu fonamental del grup Eureka! és la difusió, en format no competitiu, de la feina feta per l’alumnat de batxillerat dels centres de Mataró, valorem molt positivament notícies com aquesta, que destaquen l’excel·lència dels treballs presentats en la mostra. Podeu llegir més a:

http://mataroradio.cat/mataronoticies/societat/noticia/dos-anys-de-matr-cula-gratuita-pel-seu-treball-de-recerca

També podeu escoltar l’entrevista que li va fer Mataró Radio a la part final del programa Viu la vida dia a dia del dia 29 d’octubre:

http://www.ivoox.com/2013-10-29-viu-vida-dia-a-dia-3a-audios-mp3_rf_2498899_1.html

This entry was posted in 2013, GENERAL, INS Thos i Codina. Bookmark the permalink.

Comments are closed.