nota de premsa de la quarta mostra Eureka!

La Quarta mostra Eureka! de treballs de recerca d’humanitats i de ciències socials de Mataró se celebrarà el proper divendres 3 de maig a la sala d’actes de la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. La jornada és una iniciativa del grup de treball Eureka!, emparat pel pla de formació de zona, i compta amb el suport de la Direcció municipal d’ensenyament i del Centre de Recursos Pedagògics.

L’objectiu central d’aquesta mostra és estimular l’elaboració de treball de recerca en l’àmbit humanisticosocial i fer-ne difusió pública a la ciutat, tot apropant l’alumnat dels nostres batxillerats a pràctiques i experiències del món acadèmic, com l’exposició oral davant d’un auditori i la possibilitat de gaudir d’una primera publicació.

A més de les comunicacions orals dels treballs de recerca seleccionats per cada centre participant, en el vestíbul de la mateixa Biblioteca Pompeu Fabra i durant els quinze dies següents a la jornada de la Mostra, tindrà lloc una exposició de les versions originals impresses acompanyades d’un pòster en format de DIN3 en què cada alumne aportarà una sinopsi de la seva feina.

Paral·lelament a la Mostra, ha tingut lloc un certamen artístic en què els tres centres de batxillerat mataronins han fet propostes de disseny per al cartell, el diploma i l’adequació-decoració de la sala d’actes on se celebraran les presentacions orals. En el decurs de la jornada, també es farà menció, exposició i referència a la feina d’aquests alumnes. També es podrà veure, en l’espai d’exposició de la biblioteca, una selecció d’originals dels cartells.

This entry was posted in 2013, GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.