El treball “Bilingüisme i aprenentatge de l’anglès, tot un món d’avantatges”, de Juliana Chiva, guanya un dels Premis Recerca Jove 2012

Juliana Chiva, estudiant de l’Escola Pia Santa Anna, va obtenir un dels Premis Recerca Jove, antics premis CIRIT, pel seu treball “Bilingüisme i aprenentatge de l’anglès, tot un món d’avantatges”, el qual va participar en la III mostra Eureka! de treballs de recerca d’Humanitats i de Ciències Socials.

Els premis Recerca Jove són atorgats pel Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica i tenen l’objectiu de fomentar l’esperit científic del jovent. Malgrat que l’objectiu fonamental del grup Eureka! és la difusió, en format no competitiu, de la feina feta per l’alumnat de batxillerat dels centres de Mataró, valorem molt oportunament l’arribada de notícies que destaquen l’excel·lència dels treballs presentats en la mostra. Podreu llegir més a:

http://193.145.216.14/portfolio-items/el-bilinguisme-i-laprenentatge-de-langles-tot-un-mon-davantatges

This entry was posted in 2012, Escola Pia, GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.