Decoració de la sala de la III Mostra Eureka!, alumnat de la Fundació Privada GEM

Enguany, la decoració de la sala d’actes de la Biblioteca Pompeu Fabra ha estat confiada a un grup d’alumnes de segon de batxillerat de la Fundació Privada GEM, excel·lentment guiats per la seva professora Dolors Curell. Els alumnes són: Ferran Ametller, Anna Carballo, Clàudia Cebrià, Laura Comella, Paula Montejo, Laia Paloma, Laia Puig, Ariadna Puig i Andrea Vegas.

La lletra és la fixació de la paraula, de la cultura, de la memòria col·lectiva. Potser és el símbol que millor representa l’ésser humà. Les diverses tipografies expressen l’àmplia varietat de cultures humanes que, malgrat tot, conflueixen en un mateix mètode de representació que, això sí, pren formes diferents. La projecció de grafies en horitzontal mostra el que és la cultura: la successió i transmissió d’informacions i experiències al llarg del temps; les grafies enfilant-se per l’eix vertical mostren l’anhel de la humanitat d’arribar al coneixement, d’aspirar al saber. Per a la consecució de tots dos objectius, res com la paraula.

Tot seguit, un parell d’imatges que destaquen l’actuació amb lletres sobre el sostre i el terra de la sala, i l’espai recreat per al lliurament de reconeixements als participants de la mostra.

This entry was posted in 2012, CERTAMEN ARTÍSTIC, GEM. Bookmark the permalink.

Comments are closed.