L´oci i el sexe: Egipte i Grècia, no tan lluny

AUTOR Victor Vilà Prats
CENTRE INS Miquel Biada
TUTORA Amparo Restoy
SÍNTESI El treball és un estudi de dos aspectes: oci i sexualitat en dues de les civilitzacions més representatives de l´antigüitat, Egipte i Grècia. La primera part analitza aquestes dues qüestions, utilitzant fonts primàries: representacions artístiques (fonamentalment pintures i escultures) i literàries (Aristòfanes); i fonts secundàries: bibliografía especialitzada i novel.la històrica (M. Renault). La segona part fa una anàlisi comparativa entre el món antic i el nostre, establint antecedents, relacions i coincidències de moltes pràctiques i costums actuals, confirmant com diu el títol del treball que no estan “tan lluny”.

OciSexe, de V.Vilà

This entry was posted in 2012, INS Miquel Biada and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.