El vestit dins la història

AUTORA Ariadna Puig Rubio
CENTRE Fundació Privada GEM
TUTOR Montse Paradeda
SÍNTESI Aquest treball de recerca il·lustra els canvis que s’han anat produint en el vestit de la dona des del segle XVIII fins a l’actualitat. Al mateix temps s’ha vinculat amb la història del món i de la societat moderna per tal de descobrir si s’estableix un lligam entre la societat i la moda. A més, s’ha analitzat el procés de creació del vestit de núvia, des dels segles indicats anteriorment. D’altra banda, la pràctica i més dinàmica del treball s’ha orientat a dissenyar una petita col·lecció de vestits de núvia que consisteix en 5 creacions diferents, indicant la forma del vestit i els diversos teixits empleats.

1A PART vestit
2a PART TR

This entry was posted in 2012, GEM and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.