Ja tenim cartell 2012

En la mostra d’enguany, la confecció del cartell ha estat confiada a l’alumnat de l’INS Alexandre Satorras. L’obra seleccionada correspon a l’alumna Alba Trench Garcia. El seu professor, Antoni Gramunt i Granollers, ens ha fet arribar unes breus paraules de valoració que transcrivim a continuació.

El cartell seleccionat presenta una base compositiva determinada per un eix vertical i un punt de vista sobre aquest eix. Un primer collage suggereix un passadís d’institut amb un cromatisme valent, mentre que un segon collage sobre l’inicial, amb un cromatisme més senzill i seriós, indica el camí de la recerca: ara toca fer la feina més que no pas lluir-la. I per sobre d’aquesta composició, la informació, aparentment descurada, com una concessió a l’encàrrec però d’una precisió suficient.

This entry was posted in 2012, CERTAMEN ARTÍSTIC. Bookmark the permalink.

Comments are closed.