El treball “Creació d’un guió a partir d’una novel·la de Rodoreda” de Chantal Poch guanya un dels Premis Recerca Jove

Chantal Poch, estudiant de l’Escola Pia Santa Anna, va obtenir un dels Premis Recerca Jove, antics premis CIRIT, pel seu treball “Adaptacions literàries al cinema. Creació d’un guió a partir d’una novel·la de Mercè Rodoreda”, el qual va participar en la II mostra Eureka! de treballs de recerca d’Humanitats i de Ciències Socials.

Els premis Recerca Jove són atorgats pel Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica i tenen l’objectiu de fomentar l’esperit científic del jovent. Malgrat que l’objectiu fonamental del grup Eureka! és la difusió, en format no competitiu, de la feina feta per l’alumnat de batxillerat dels centres de Mataró, valorem molt oportunament l’arribada de notícies que destaquen l’excel·lència dels treballs presentats en la mostra. Podreu llegir més a:

http://www.gencat.cat/economia/ur/doc/doc_36065843_1.pdf

This entry was posted in 2011, Escola Pia, GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.