El treball “La muralla de Mataró: estudi i divulgació” de Pol Romano guanya la vuitena edició del premi Francesc Noy d’Humanitats de la UPF

Pol Romano de Gea, estudiant de la Fundació Privada GEM, va obtenir el premi Francesc Noy pel seu treball “La muralla de Mataró: estudi i divulgació”, el qual va participar en la II mostra Eureka! de treballs de recerca d’Humanitats i de Ciències Socials.

El premi Francesc Noy, organitzat per la facultat d’Humanitats de la UPF, reconeix el millor treball de recerca de batxillerat en qualsevol disciplina humanística. Malgrat que l’objectiu fonamental del grup Eureka! és la difusió, en format no competitiu, de la feina feta per l’alumnat de batxillerat dels centres de Mataró, valorem molt oportunament l’arribada de notícies que destaquen l’excel·lència dels treballs presentats en la mostra. Podreu llegir més a:

http://www.upf.edu/enoticies/1011/0549.html

This entry was posted in 2011, GEM. Bookmark the permalink.

Comments are closed.