Decoració de la sala de la II Mostra Eureka!, alumnat de l’Escola Pia Santa Anna

Enguany, la decoració de la sala d’actes de la Biblioteca Pompeu Fabra ha estat confiada a un grup d’alumnes de segon de batxillerat de l’Escola Pia Santa Anna, excel·lentment guiats pel seu professor Josep Maria Codina. Els alumnes són: Adrián Rodríguez, Chelsea van den Berg, Sílvia Cortada, Sheila Iglesias, Mónica Cuquet, Marc Salicrú, Berta Teixidó, Anna Paredes i Laura Cerezo.

El seguit d’elements decoratius proposats per aquest grup d’alumnes gira entorn de la bombeta com a símbol de font inspiradora d’idees i de visió positiva del nostre futur. Tot seguit, un parell d’imatges que destaquen el fons de la mesa presidencial i l’espai recreat per al lliurament de reconeixements als participants de la mostra.


This entry was posted in 2011, CERTAMEN ARTÍSTIC, Escola Pia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.