Cartell guanyador de la II Mostra Eureka!, Mireia Lasheras, Fundació Privada GEM

En la mostra d’enguany, el centre d’estudis que ha rebut l’encàrrec de treballar el cartell ha estat la Fundació Privada GEM. L’obra seleccionada correspon a l’alumna Mireia Lasheras Maresma. La seva professora Dolors Curell i Julià ens ha fet arribar unes breus paraules de valoració que transcrivim a continuació.

Es tracta d’una composició dinàmica amb predomini dels colors freds. Té una lectura  al·legòrica en què els llibres (la cultura en general) alliberen l’individu i li desperten la imaginació. En la faceta més tècnica, ha integrat bé les imatges fotogràfiques amb les vectorials. El cartell va acompanyat d’una frase representativa que és: “La literatura (el coneixement) és de base universal, no distingeix cultures ni llengües”.

This entry was posted in 2011, CERTAMEN ARTÍSTIC, GEM. Bookmark the permalink.

Comments are closed.