Mar endins: Navegant cap al futur

AUTORES: Adriana Parra i Laia Pecharroman

CENTRE: Escola Pia

TIPOLOGIA: Explicatius i confirmatoris

ABSTRACT:

Mataró va ser on es va fabricar el primer ferrocarril del país que connectava la ciutat amb Barcelona. Actualment, es vol crear un projecte igual d’emprenedor, però per via marítima mitjançant un ferri. L’objectiu d’aquest treball ha estat trobar una alternativa més ràpida, econòmica i sostenible que millori l’experiència del client.

A partir d’aquí, s’han fet un treball exhaustiu basat en enquestes per esbrinar quin és el principal problema dels serveis de transport ja existent, una comparativa d’aquests mateixos i algunes embarcacions de referència, i una sèrie d’entrevistes amb experts i professionals. Recollida tota aquesta informació, s’ha arribat al plantejament del vaixell idoni per a aquesta activitat. Finalment, s’ha conclòs que aquesta idea és viable en tots els aspectes.

Treball en pdf

This entry was posted in 2024, Escola Pia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.