Els vikings i les seves incursions a la Península Ibèrica

AUTOR: Pau Álvarez Vega

CENTRE: Maristes Valldemia

TUTOR: Joan Bracero

TIPOLOGIA: Documental

ABSTRACT:

En aquest treball de recerca es podran veure els diferents àmbits de la cultura dels vikings. El treball està dividit en dues parts: els vikings en general i els vikings a la península Ibèrica. En aquesta primera part del treball de recerca es podran conèixer els diferents àmbits de la cultura i la societat dels vikings com eren realment, quines eren les seves creences, alguna de les seves polítiques, com entenien el món del sexe, les tècniques que ells feien servir per lluitar al mar i a terra, com eren els seus vaixells, veritats i mentides sobre ells i que n’ha quedat actualment.

A la segona part es podrà veure i conèixer l’època en què els vikings van estar atacant la península Ibèrica. Els vikings van fer tres campanyes militars durant els segles IX-XI. El que es trobarà en referència en aquestes campanyes militars seran els successos més rellevants, dades interessants i rellevants sobre aquelles campanyes militars, on els vikings van haver de lluitar contra els musulmans els quals van haver de fer fora els vikings en diverses ocasions, la relació que tenien els comtes catalans i els vikings i l’únic objecte d’origen viking que s’ha trobat a la península Ibèrica.

Les persones que llegeixin aquesta feina es donaran tindran una gran sorpresa en saber que els vikings eren una societat molt avançada en aquella època, aquesta mentalitat tan innovadora farà que puguin arribar a fer grans conquestes i batalles que han quedat a la història. La gent que llegeixi aquest treball podrà saber i conèixer què van fer a la península Ibèrica, una zona la qual mai no van poder establir un regne o campament permanent degut principalment als musulmans que dominaven la Península Ibèrica.

Treball en pdf

This entry was posted in 2024, Maristes Valldemia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.