Els estereotips de gènere en les princeses Disney recents

AUTORA: Núria Pinto Mora

CENTRE: Freta

TUTORA: Lara Carapeto

TIPOLOGIA: Analítics

ABSTRACT:

Les pel·lícules de Disney de princeses més recents segueixen estant plenes d’estereotips de gènere? Aquesta és la principal pregunta que aquest treball ha volgut contestar mitjançant l’anàlisi de 7 pel·lícules de princeses Disney, ja que aquestes han estat i segueixen sent referents per a moltes nenes i nens, igual que ho van ser per a mi al seu moment. S’ha dut a terme l’anàlisi de 7 pel·lícules: Enredats, Frozen: El regne de gel, Malèfica, Vaiana, La Bella i la Bèstia, Aladdin i Frozen II. S’han adquirit els resultats a través de taules d’anàlisi a partir de les quals se n’han escrit les conclusions finals. A través de la seva anàlisi, s’han descobert quins són els aspectes que han millorat o han empitjorat en aquestes pel·lícules, així com alguns aspectes que encara resten per treballar.

Treball en pdf

This entry was posted in 2024, Freta Mataró. Bookmark the permalink.

Comments are closed.