“Cartell guanyador de la I Mostra Eureka” Marta Solé, Escola Pia

L‘alumnat dels centres d’ensenyament secundari que imparteixen la modalitat del batxillerat artístic a la nostra ciutat (Escola Pia,  GEM i INS Alexandre Satorras) ha participat en aquest concurs de cartells, aportant un total de vint-i-vuit originals.

El cartell guanyador ha estat el presentat per l’alumna de l’Escola Pia, Marta Solé Morgado. Des del punt de vista formal, el jurat ha valorat que el fons blanc forma part de la mateixa estructura del disseny donant-li una aparença força clara i gens carregada; quant a la part temàtica, destaquem que, en un moment en què es prioritza l’aportació de les noves tecnologies reflectida fins i tot ja dins l’àmbit de la recerca en els nous suports-instruments de documentació, el cartell aposta pel llibre tradicional.

 

This entry was posted in 2010, CERTAMEN ARTÍSTIC, Escola Pia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.