Visitem l’Arxiu Comarcal i la Biblioteca Pompeu Fabra

Seguint les formacions en recursos que l’entorn ofereix per a la recerca, els passats dimarts 12 i 26 de novembre un grup de docents vàrem visitar l’Arxiu Comarcal del Maresme i la Biblioteca Pompeu Fabra. La formació, incardinada en el Pla Formació de Zona i coordinada des del CRP Maresme I, va servir per conèixer de primera mà totes les possibilitats i serveis pedagògics que aquestes dues institucions ofereixen per a la recerca de l’alumnat de la Secundària. Un car agraïment al director de l’Arxiu, Alexis Serrano, i a la sotsdirectora de la Pompeu Fabra, Laura Villaret, i al personal tècnic d’ambdues entitats, pel temps que ens van dedicar i les llums que ens van donar.

This entry was posted in GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.