“Un món XXI. Proposta de magazín matinal” Mireia Biel, GEM

AUTORA Mireia Biel Prat

CENTRE Fundació Privada GEM

TUTOR Txema Lasaga Hertogs

SÍNTESI Proposta de magazín radiofònic matinal a partir d’un estudi comparatiu entre El món a Rac1 de Jordi Basté i El matí de Catalunya Ràdio de Manel Fuentes. Es pretén crear una alternativa amb continguts que aquests programes no ofereixen. El treball consisteix en una anàlisi teòrica dels magazins amb un estudi comparatiu dels dos que estan en antena. Posteriorment es realitza una anàlisi de les preferències d’un mostreig d’audiència. Finalment, es presenta la redacció del guió del programa sencer i l’enregistrament sonor de l’entradeta i d’una secció.

Un món XXL de Mireia Biel Prat

This entry was posted in 2010, GEM and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.