“Parallel Lines”: Writing the Pilot of a New TV Series

AUTOR: Manel Úbeda Suari

CENTRE: INS Miquel Biada

TUTOR: Martí Giménez

TIPOLOGIA: creatiu

memòria en pdf

PUNT DE PARTIDA: El treball de recerca ha consistit en el plantejament d’una sèrie de televisió i l’elaboració en llengua anglesa del primer capítol de la sèrie en qüestió (capítol pilot), de 45 minuts de durada.

PROCÉS del TREBALL: L’alumne ha consultat diferents guions de capítols de sèries de televisió, diferents manuals d’escriptura de guions i ha anat desenvolupant la seva proposta narrativa amb l’acompanyament del seu tutor.

RESULTATS/CONCLUSIONS: L’alumne ha elaborat el guió en anglès del primer capítol d’una sèrie de televisió. El capítol té 45 minuts de durada, és una aposta molt personal i plasma en forma de ficció algunes de les inquietuds vitals de l’autor, en Manel Úbeda.

This entry was posted in 2019, INS Miquel Biada and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.