La novena edició arrenca amb l’exposició d’originals al vestíbul de la Pompeu Fabra

ExpoIXmostraEureka

La Mostra eureka! de treballs de recerca d’humanitats i de ciències socials de Mataró arriba a la seva vuitena edició i arrenca amb l’habitual exposició de pòsters i memòries escrites a la biblioteca Pompeu Fabra. Cada alumne inscrit a la mostra té a la seva disposició un espai al vestíbul de la biblioteca per mostrar el fruit del seu treball de recerca durant les dues setmanes prèvies a la jornada de comunicacions orals i audiovisuals que se celebrarà el proper divendres 20 d’abril.

A més, també hi ha exposada una selecció d’originals dels cartells elaborats pels alumnes de l’escola pia Santa Anna, protagonista enguany del Certamen Audiovisual.

This entry was posted in 2018, GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.