“L’amor i l’erotisme a la literatura catalana” Patricia Mellado, INS Pla d’en Boet

AUTORA Patricia Mellado Ramos

CENTRE IES Pla d’en Boet

TUTORA Elvira Carrió Arumí

SÍNTESI Tracta sobre el tema de l’amor i l’erotisme a la literatura catalana. Es fa un repàs de tots els moviments literaris i dels autors més destacats. També es fa una tria de textos d’autors catalans de diferents gèneres literaris que parlin de l’amor i l’erotisme. A partir d’aquest exhaustiu treball de síntesi es demostrarà com l’amor ha estat present durant totes les etapes de la literatura catalana. I per deixar constància d’aquest fet, s’ha creat un blog on es poden trobar biografies i textos dels autors que millor han tractat el tema.

L’amor i l’erotisme a la lit.catalana, de Patricia Mellado

This entry was posted in 2010, INS Laia L'arquera and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.