Jornada de recursos de l’entorn

Nau Gaudí

El passat dimecres 05 d’abril, en el marc de la Nau Gaudí de Mataró, diversos agents del nostre entorn van presentar els recursos que posen a disposició de l’alumnat i professorat dels TR. Després d’una amena presentació de l’espai a càrrec de Núria Poch, Directora de la Col·lecció Bassat-Nau Gaudí, van produir-se les intervencions següents:

1- Anna Capella, Directora del Museu de Mataró.

2- Oriol Debat, Cap d’Informatius de m1tv en representació de Maresme Audiovisuals (ràdio i televisió).

3- Martí Boneta, Vice-president d’Oikocrèdit-Catalunya.

4- Laura Villaret, Sots-directora de la Biblioteca Pompeu Fabra.

En acabar les seves presentacions, vam organitzar quatre racons on cada representant va poder atendre personalment als alumnes interessats. A continuació les presentacions d’Oikocrèdit i Biblioteca Pompeu Fabra, amb un interessant vídeo sobre la Infoxicació, així com les de l’Arxiu Comarcal i Mataró Radio, rescatades de la Jornada de l’any passat.

This entry was posted in 2017, GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.