La vuitena edició de la mostra Eureka! arrenca amb l’exposició de pòsters i memòries TR a la Pompeu Fabra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Mostra eureka! de treballs de recerca d’humanitats i de ciències socials de Mataró arriba a la seva vuitena edició i arrenca amb l’habitual exposició de pòsters i memòries escrites a la biblioteca Pompeu Fabra. Cada alumne inscrit a la mostra té a la seva disposició un espai al vestíbul de la biblioteca per mostrar el fruit del seu treball durant les dues setmanes prèvies a la jornada de comunicacions orals i audiovisuals que se celebrarà el proper divendres 17 de març.

A més, també hi ha exposada una selecció d’originals dels cartells elaborats pels alumnes de l’institut Alexandre Satorras, protagonista enguany del Certamen Audiovisual.

This entry was posted in 2017, GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.