Mentida Compartida

AUTOR: Bernat Reher Fernàndez

CENTRE: col·legi salesià Sant Antoni de Pàdua

TUTORA: Carmen Julià

TIPOLOGIA: creatiu

memòria en PDF    Pàgina web 

PUNT DE PARTIDA: Sóc capaç d’escriure una obra de teatre? D’aquesta manera em vaig plantejar la recerca. Que també constava de tots els dubtes ocasionats durant aquesta, i com aquests havien de ser resolts. Des d’un inici el treball tenia dues dimensions, una obra que havia d’anar escrivint, i un camí teòric, que m’ajudaria a nodrir el meu coneixement.

PROCÉS: He realitzat entrevistes a dramaturgs, he llegit moltes obres teatrals, n’he vist moltes més i he escrit, de cada una, el què creia més important.

RESULTATS: L’escriptura dramàtica requereix molta experiència. He escrit l’obra i he aconseguit un bagatge teatral important i interessant. La recerca m’ha obert moltes portes. +INFO https://mentidacompartida.com/acerca-de/

 

This entry was posted in 2017, Col·legi salesià and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.