Netegem la Guerra

AUTORS: Mercedes Sánchez i Joan Simó

CENTRE: escola Pia Santa Anna

TUTOR: Josep Maria Carbó

TIPOLOGIA: Bibliogràfic

memòria en PDF   

PUNT DE PARTIDA: “Netegem la Guerra” va sorgir com una necessitat. Volíem fer un Treball de Recerca que s’encarregués tant de conscienciar com d’actuar en ajuda dels refugiats sirians. És per això que, a part d’una extensa part teòrica on s’explica la història recent d’Iraq, el Líban i Siria, el treball s’ha centrat en una campanya solidaria que ha unit a tota l’escola per una causa comú.

PROCÉS: Han estat molts mesos de recerca i redacció que s’han combinat amb diversos viatges als camps de refugiats sirians a Grècia. La part teòrica ens ha servit de base per comprendre el problema al qual s’enfronten els que allí hi viuen i ens ha permès poder conscienciar millor en les diverses xarrades que hem fet tant a l’escola com fora d’ella.

RESULTATS: Els resultats han estat plenament satisfactoris, hem aconseguit que tots els habitants dels camps de refugiats sirians de Frakapour tinguessin accés a calefacció i roba per passar el dur hivern grec. En total s’han recaptat prop de 9.000€ per l’ajuda a les persones refugiades.

This entry was posted in 2017, Escola Pia and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.