“Menja per viure, no visquis per menjar” Berta Seijo, Col·legi Salesià de Mataró

AUTORA Berta Seijo Sánchez

CENTRE Col·legi Salesià Sant Antoni de Pàdua

TUTORA Carmen Julià

SÍNTESI Aquest treball de recerca fa un recorregut pels trastorns alimentaris per tal d’esbrinar quin tipus de repercussió tenen els mitjans de comunicació sobre ells. Consta d’un apartat on s’analitza tot allò relacionat amb els desordres de l’alimentació (història, tipus, víctimes, causes) i un altre on s’exposa de forma detallada el fenomen de les pàgines web a favor dels trastorns alimentaris, bon exemple de com els mitjans de comunicació influeixen d’una manera força negativa en aquestes malalties.

 Menja per viure, no visquis per menjar (Berta Seijo)

This entry was posted in 2010, Col·legi salesià and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.