De la nevera a les passarel·les

AUTORA: Maria Elena Lewis Estapé

CENTRE: Maristes Valldemia

TUTOR: Bàrbara López

TIPOLOGIA: Creatiu

 

PUNT DE PARTIDA: Aquest treball resulta de l’experiment de conjugar dues de les meves passions, el món de la moda i el món de la publicitat. A través de l’anàlisi de les passarel•les com a mitjà de publicitat, proposo introduïr-les en un món molt més convencional i que, per ara, en resta totalment allunyat. D’una forma innovadora, la marca Vichy Catalan, un producte amb molt història, però que al mateix temps ha sapigut mantenir-se jove, desfila per primera vegada dalt d’una passarel.la.

PROCÉS: Tota la metodologia del treball ha seguit el mateix camí: empapar-me d’informació. Per a això he fet entrevistes, he buscat per internet, biblioteques, he mirat revistes, programes… I un cop ja havia entrat suficientment en contacte amb el món tant de la publicitat com de la moda, llavors, he començat a elaborar el treball a partir de tot el que havia descobert.

CONCLUSIONS/RESULTATS: Aquest treball ha resultat molt satisfactori ja que m’ha permès posar al límit la meva creativitat, ampliar els meus coneixements sobre dos mons que m’apassionen i a encaminar el meu futur. Cal dir també que la hipòtesi ha quedat confirmada, puc dir doncs, que és possible introduir l’exclusiu món de la moda dins l’ampli sector de la publicitat convencional.

This entry was posted in 2016, Maristes Valldemia and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.