Sessió formativa amb Albert Piñero

El passat dimecres 27 de gener, el grup de treball Eureka! organitzà una sessió oberta a tot el professorat d’humanitats i ciències socials dels centres de batxillerat de la ciutat a càrrec del professor Albert Piñero.

Albert Piñero Subirana és catedràtic de filosofia a l’Institut Castelló d’Empúries i ens va fer una interessant exposició sobre metodologies i avaluació en el treball de recerca, la qual va acabar amb un animat torn obert d’intervencions dels assistents. El professor Piñero, tutor de treballs de recerca des de la seva implementació curricular l’any 1996, és un referent en el tema i els seus materials pedagògics són de consulta obligada per a tothom que s’hi vulgui apropar amb criteri i rigor. No cal dir que els podeu consultar al Racó d’en Dani d’aquesta mateixa pàgina.

 

This entry was posted in GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.