Ja es pot veure l’exposició de treballs de recerca al vestíbul de la Pompeu Fabra

Enguany, l’exposició de memòries escrites i de pòsters explicatius dels treballs de recerca tindrà lloc les dues setmanes anteriors a la jornada de presentacions orals, programada per al divendres 17 d’abril. Aquesta exposició, que ja es pot veure, va acompanyada d’una tria dels dissenys de l’alumnat del batxillerat d’arts de l’Institut Alexandre Satorras, centre que s’ha fet càrrec del certamen artístic en aquesta edició. Així doncs, tothom que vulgui interessar-se per la feina fet, contemplar dissenys de cartells i/o fullejar treballs ja pot apropar-se al vestíbul de la biblioteca Pompeu Fabra, a qui tornem a agrair la seva bona disposició envers la Mostra.

EXPO1EXPO3

This entry was posted in GENERAL. Bookmark the permalink.

Comments are closed.