Consum o amor? La liquiditat a la corda fluixa

AUTORA: Geni Cortina Ortega CENTRE: Freta Mataró TUTORA: Susana Carmona TIPOLOGIA: Explicatiu

TREBALL-GeniCortina

PUNT DE PARTIDA: El meu treball de recerca és una tesi filosòfica partint d’una altra tesi ( tesi de l’autor ) a parti del estudi monogràfic del llibre de l’autor, que ha sigut la font d’informació ( “amor líquido “, Zygmunt Bauman ). Tracta el tema del món globalitzat, la incertesa davant la liquiditat, l’amor com a mostra de consum del món globalitzat… El principal objectiu és veure si la seva tesi es compleix o no en el món actual ( modernitat liquida ) i veure com la postmodernitat ( món sòlid o era líquida ) ha anat degradant-se fins a donar lloc a la era dels líquids.

PROCÉS: Primer de tot vaig buscar informació del autor del qual es centraria el meu treball ( Zygmunt Bauman ), després vaig llegir el llibre ( amor líquid ) i vaig executar-ne la tesi de l’autor, progressivament vaig llegir-me altres llibres que revoquessin la seva tesi i arguments propis meus i vaig començar a redactar la tesi tot seguint l’ordre respectat del treball i argumentant les cites de cada llibre.

RESULTATS/CONCLUSIONS: Els resultats han sigut que les tesis s’han donat de manera positiva en molts àmbits, i que la tesi o les conclusions són aplicables a la vida real, tot i ser un treball d’ideari filosòfic és molt clar.

This entry was posted in 2015, Freta Mataró and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.