Creació d’un estudi de gravació

AUTOR: Jaume Quílez Codina CENTRE: GEM TUTORA: Maria Escales TIPOLOGIA: Creatiu

 

PUNT DE PARTIDA: El meu objectiu era crear el meu propi estudi de gravació; poder enregistrar-me a mi mateix, experimentar.

PROCÉS: Vaig haver de fer una recerca històrica per saber com s’havia enregistrat al llarg de la historia i buscar informació sobre els estudis de gravació professionals existents. Ja tenia tota la informació necessària per començar a crear el meu propi estudi. Amb la ajuda d’un company vaig crear el me estudi. Va ser una tasca dura i molt feixuga.
Ja havia complert l’objectiu del meu treball de recerca, però jo vaig voler anar més enllà: Vaig buscar algú que volgués gravar una cançó. No em va costar gaire trobar gent interessada. Vaig col·laborar a la creació d’un altre treball, vaig la cançó d’un grup local i vaig encarregar-me de la veu en-off d’una exposició.

RESULTATS/CONCLUSIONS:  No només he après i he descobert coses noves sobre aquesta vesant de la música si no que amés he creat el que possiblement serà el meu lloc de treball en un futur.

This entry was posted in 2015, GEM and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.