El treball “Christina de Brunswick travessa l’objectiu” d’Eugènia Güell ha estat reconegut amb el premi Domènec Font de la UPF

Eugènia Güell, alumna de segon de batxillerat de l’escola Maristes Valldemia, ha obtingut el segon premi Domènec Font al millor treball de recerca en Comunicació, que aquest any arribava a la seva segona edició.

L’entrega de premis, que va tenir lloc la mateixa tarda de la Va mostra Eureka!, a les 5 de la tarda a l’Auditori Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, reconeixia els millors treballs de recerca de batxillerat relacionats amb els àmbits del Periodisme, la Publicitat i les Relacions Públiques i la Comunicació.

En aquest treball, Güell reflexiona sobre el coneixement històric i la importància que té com a base on es fonamenta el present actual i la importància de la seva adequada transmissió, sobretot pel que fa al documental i la seva vessant didàctica i d’adoctrinament, però sobretot remarcant que és imprescindible el valor històric per seguir endavant. També efectua una investigació sobre el personatge de la Christina de Brunswick en la seva estada a Mataró l’any 1708.

0

This entry was posted in 2014, Maristes Valldemia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.