Llums, càmera i acció!

AUTORA: Helena Lüttich CENTRE: Col·legi Salesià Sant Antoni de Pàdua TUTORA: Carmen Julià TIPOLOGIA: Creatiu

Treball_Llums, càmera i acció!

PUNT DE PARTIDA: Principalment poder explicar d’una manera breu però a la vegada concisa la creació d’un curtmetratge pas a pas. En conseqüència mostrar tota la feina i l’equip tècnic que hi ha rere càmeres que no es solen valorar. I per últim aconseguir crear un curtmetratge seguint tot el procés: preproducció, producció i postproducció.

PROCÉS: El treball es va començar des de zero, és a dir, el primer que es va fer fou introduir-se i informar-se sobre el món cinematogràfic i més en concret sobre els curtmetratges. Després es van analitzar diversos films. Quan els coneixements van estar assolits, es va començar amb la creació del curtmetratge. Seguint el procés professional de preproducció, producció i postproducció. Amb el resultat final de la pel·lícula “Dissortat”.

RESULTATS/CONCLUSIONS: La conclusió a la qual s’ha arribat és que realment rere càmeres hi ha un grandíssim treball, tant per tot l’equip tècnic, com per totes les hores que hi ha dedicades darrere d’aquells “pocs” minuts els quals es poden gaudir a pantalla. A més també s’ha arribat a la conclusió que per crear una pel·lícula s’ha de ser molt constant, dedicar molt de temps i estar molt ben organitzat. Per últim dir que per al director és una feina molt agraïda i satisfàctoria, ja que pot veure, allò que al principi només era una idea al seu cap, fer-se realitat.

This entry was posted in 2014, Col·legi salesià and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.