Fashion cut

AUTORA: Marta Vallbona Degollada CENTRE: GEM TUTORA: Dolors Curell TIPOLOGIA: Creatiu

TREBALL-Fashion Cut

PUNT DE TROBADA: L’objectiu d’aquest treball és exposar el que he anomenat “Fashion Cut”. En la mesura que penso que és una idea innovadora al llarg del treball miraré d’explicar les seves característiques en general posant més èmfasi en allò que fa que un model esdevingui Moda “fashion cut”, per poder justificar així el que la fa diferent i innovadora.

Per assolir l’objectiu he pensat que la millor manera és crear i confeccionar una línia de vestits com a mostra. En aquest sentit doncs, voldria deixar clar que malgrat els models poden tenir un valor estètic per si mateixos al qual no he renunciat en cap moment, la intenció general dels vestits que presento no és buscar el grat o desgrat del públic, ni una mirada exclusivament estètica, encara que també, sinó que se’ls consideri i validi com un exemple, una concreció, encara que senzilla però honesta del que és realment una proposta a un nivell superior: la Fashion Cut.

PROCÉS: En el meu treball de recerca he parlat de diferents punts: història de la moda, una entrevista amb una socióloga i per acabar he creat la meva col·leció de vestits (amb els annexes: video, dibuixos, patrons i els vestits).

RESULTATS/CONCLUSIONS: Aquest treball el vaig agafar amb moltes ganes ja que de cara el futur m’agradaria dedicar-me això. He experimentat molt i e descobert moltes coses respecte el mon de la moda. El que més m’ha ajudat ha sigut organitzar-me i portar-ho tot al dia. Ha sigut una bona manera per descobrir si ser dissenyadora és realment el que m’agrada.
D’altra banda també he experimentat com a modista i model, això també ha sigut interessant. Estic molt orgullosa dels resultats. Finalment m’agradaria agrair a totes les persones que m’han ajudat a crear aquest treball de recerca.

This entry was posted in 2014, GEM and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.