Creació d’una col·lecció de moda independent

AUTOR: Robert Duran Esteban CENTRE: INS Miquel Biada TUTORA: Mercè De Miquel TIPOLOGIA: Creatiu

TREBALL-Creació d’una col·lecció de moda

Annex-Col·leccióModa

PUNT DE PARTIDA: El punt de partida del meu treball és la moda, concretament la independent. El principal objectiu del treball és conèixer tots els passos que ha de dur a terme un dissenyador de moda independent per a crear una col·lecció de moda, i crear-ne una de pròpia. A més a més, dins del treball també es plantegen alguns interrogants relacionats amb el món de la moda independent i els seus entrebancs davant de la moda, la comercial, és a dir les grans marques.

PROCÉS: Per dur a terme el treball he utilitzat alguns recursos bibliogràfics de l’editorial GG Moda, que pública llibres únicament de moda, però majoritàriament he dut a terme un treball de camp. He assistit a la 080 Barcelona Fashion, la desfilada de la moda de Barcelona, per tal d’apropar-me més a la temàtica del treball. M’he reunit amb alguns professionals del sector que m’han ajudat a resoldre alguns dubtes dels processos creatius i finalment he entrevistat un alumne de ESDI (Escola de Disseny Superior Industrial) que em va ajudar a estructurar el meu treball.

RESULTATS/CONCLUSIONS: Finalment el treball ha pres la forma esperada. No només el treball sinó que la col·lecció. He aconseguit el resultat esperat i he aconseguit crear la meva pròpia col·lecció de moda independent inspirada en el punk. La col·lecció consta de tres peces de roba, i per presentar-la i com a resultat final he dut a terme un Lookbook i una desfilada en vídeo.Concloent, puc dir clarament que he resolt tots els meus dubtes relacionats amb el treball tant laboriós que hi ha darrere del disseny i la creació de moda. No només això. He pogut demostrar que la moda independent es troba en desavantatge davant de la moda “comercial” i finalment, i com a part pràctica he pogut comprovar en persona que s’ha de ser molt constant per aconseguir allò que un vol.

This entry was posted in 2014, INS Miquel Biada and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.